NHL Bloggen

Idag vill jag tipsa om en sida jag hittat. Eftersom att jag är hockeyintresserad tycker jag det är roligt att försöka följa med i vad som händer i hockeyvärlden. Något som jag har haft som ett problem är dock att det är svårt att följa med på vad som händer i NHL eftersom att matcherna går oftast mitt i natten. Därför har det automatiskt blivit att jag inte följer NHL lika bra som t.ex. SHL eller Hockeyallsvenskan. Idag hittade jag dock en sida som heter NHL Bloggen. På den sidan postar de varje dag en kort sammanfattning om alla nattens matcher. De skriver om vem som gjorde mål osv. Detta tycker jag är otroligt bra då jag nu kan följa med i vad som händer i NHL, även om matcherna går mitt i natten. En snabb titt runt lunch varje dag räcker för att jag ska hinna få en överblick om hur det går.

 

Dessutom skriver NHL Bloggen om de större nyheterna som sker i NHL också. Det betyder att jag inte bara får en bra överblick på hur nattens matcher gick utan också stora händelser som om t.ex. någon spelare skriver på ett nytt kontrakt, ådrar sig en skada eller någon annan stor händelse sker. Jag tycker det är skönt att veta att jag nu kan hitta allt detta på ett ställe, och dessutom på svenska. De sidor dit jag innan har vänt mig har både varit på engelska samt att de har haft långa texter vilket har gjort att jag inte riktigt velat eller orkat läsa igenom allt. Nu slipper jag detta då jag snabbt får en överblick på svenska som täcker det jag känner att jag innan har missat.

 

Därför vill jag tipsa alla hockeyintresserade om att titta in på NHL Bloggen för att själva kunna hänga med mer i världens bästa hockeyliga.

Bilden i inlägget har jag hittat på NHL Bloggens Facebooksida

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *