Kontorsinredning från DPJ

Kontorsinredning från svensk möbelleverantör

Skandinaviska möbler är världskända för sin höga kvalitet och nyskapande design. Ett företag som har tagit fasta på detta är det svenska företaget DPJ, som är leverantör av kontorsinredning och konferensteknik i Sverige, Norge, Finland men även England. DPJ har specialiserat sig på inredning för offentlig miljö och hjälper företag runt om i de länder där de är verksamma med kompletta inredningslösningar.

Stora lager för snabba leveranser

I sortimentet finns ett modernt och attraktivt sortiment av möbler, alla från designers och tillverkare som sätter designen i främsta rummet. En styrka hos DPJ är de stora volymer av möbler som finns i lager. Det innebär snabba leveranser för DPJ:s kunder. DPJ utlovar själva upp till 250 kompletta arbetsplatser inom 48 timmar till kunder i Sverige, vilket bör kunna besvara nästan alla företags krav på snabba leveranser av bra produkter i stora volymer. När DPJ dessutom erbjuder möjligheten till 96 olika kombinationer av skrivbord tyder det på att flexibiliteten och valfriheten är stor.

DPJ tar ett helhetsgrepp och ser till att kunna leverera en total lösning till varje kontor, vilket inte bara inkluderar arbetsplatser, utan även platser för rast och vila samt givetvis konferensinredning. I det senare finns även goda möjligheter till teknik och andra tillbehöver som krävs, allt levererat i samma veva från DPJ.

Stealth - fåtölj från Bombastik Attitude

DPJ använder flera svenska och norska designer, till exempel som designmöbler från Bombastik Attitude.

Inredning som helhetslösning

DPJ är emellertid inte bara inriktade mot kontor utan kan även erbjuda en helhetslösning för hotell, genom ett brett sortiment av bekvämligheter för hotellinredaren. Samtidigt finns även smarta lösningar i form av receptionsdiskar och liknade, vilket ger DPJ en totallösning för företagsinredning.

Sammanfattningsvis visar DPJ på en vilja att inreda kontor med höga krav på funktionalitet men också design av allra högsta kvalitet. En möbelleverantör som för den skandinaviska traditionen vidare med ära och är ännu en av många spännande möbelföretag från Sverige.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *