Glasvägg

Glasväggar för danska och svenska fasader

I strävan efter glänsande och stilrena fasader har Skandinaviska Glassystem AB utvecklat en helt ny typ av glasvägg.

Det är nämligen en vikbar glasvägg helt utan utvändiga profiler. På detta viset kan stora ytor av fasaden öppnas upp vid behov utan att ett avvikande utseende skapas i fasaden. Samtidigt kan anpassning ske efter olika öppningsmått och bredd, vilket skapar en modern och mycket stilren arkitektur.

Det är Skandinaviska Glassystem AB som har utvecklat konceptet, med god hjälp av Hawa-EKU, som bland annat säljer glasvägg på den danska och svenska marknaden. Hawa levererar beslag och komponenter till systemet som genom sina smarta lösningar blir en unik glasvägg för många olika sammanhang. Bland annat är väggen mycket populär på caféer och restauranger, men även i bostadshus som vill skapa en ljus inomhusmiljö, som tar vara på solljuset.

Dörren är mycket populär på den skandinaviska marknaden och fått genomslagskraft i både Danmark och Sverige, där återförsäljaren Hawa-EKU finns. Glasväggarna kommer med flera parkeringsalternativ och kan staplas samman för en smidig ihopfällning medan fasaden är öppen.

Visst andas fasaden med en sådan här glasvägg stilrenhet och modernitet? Vi ser återigen prov på skandinavisk kvalitet när den är som allra bäst.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *